News Flash:

Toata lumea o stie din piesa „Impodobeste, mama, bradul!”, dar nu multi stiu cum arata mama lui Fuego

17 Decembrie 2021
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuego

Niciun Craciun fara piesele lui Fuego! Asta i-au transmis internautii artistului pe pagina de Facebook. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Fuego este unul dintre cele mai pronuntate nume in aceasta perioada, mai ales datorita colindului „Impodobeste, mama, bradul”. Pe seama artistului s-au facut o multime de glume, dar Paul a stiut mereu cum sa le raspunda cu diplomatie.

Acum, cu ocazia zilei de nastere a mamei sale, Fuego a postat o imagine cu cea mai importanta femeie din viata lui. Fanii s-au bucurat sa o vada pe cea care i-a dat viata artistului, mai ales ca acesta este destul de rezervat atunci cand vine vorba de viata personala. Fuego nu s-a rezumat la o simpla imagine, ci a postat si un mesaj emtionant in descriere. 

„Azi este ziua mamei mele!

Ce mare bucurie sa o stiu aproape de mine, sanatoasa, cu umorul la purtator si cu sensibilitatea ei! Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu in ochii ei, in glasul ei, in fiecare cuvant, gand si gest!

Mama si-a pus viata in slujba mea si eu sunt cea mai puternica realizare si satisfactie a ei! A sacrificat mult, a muncit pe branci, m-a ambitionat si m-a educat de asa maniera incat sa nu sufar prea tare in viata! 
Mama este un om plin de umor, cu spirit critic si multa omenie!

Ei ii datorez totul si parca am impresia ca nu i-am multumit niciodata suficient pentru cate a facut! Ii doresc tot binele posibil si sa-mi fie aproape multa vreme, sa

ma pot bucura de ea! Va citi cu siguranta toate mesajele de la voi si va fi tare fericita! Iti multumesc, scumpa mama, ca esti si ca sunt! Te iubesc! La multi ani!”, este mesajul postat de celebrul cantaret pe pagina sa de Facebook.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006412 (s)