News Flash:

Andreea Mantea a trecut prin clipe de cosmar. Baietelul vedetei a venit acasa plin de vanatai

17 Decembrie 2021
439 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea si piciul ei, David, au o relatie foarte apropiata si discuta orice. Cei doi fac fel de activitati impreuna si stau mai tot timpul impreuna. Singurele momente in care cei doi sunt separati sunt acelea in care Andreea este la filmari si David este la scoala. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a avut parte de socul vietii ei atunci cand l-a vazut pe cel mic venind acasa plin de vanatai.

Andreea Mantea a fost invitata la Teo in emisiune acolo unde nu a mers singura, ci insotita de fiul ei, David. Prezentatoarea nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa povesteasca un episod traumatizant pentru orice mama. Fiul vedetei, David a venit intr-o zi acasa plin de vanatai. Andreea a tras o sperietura sora cu moartea, dar cel mic i-a spus sa se linisteasca pentru ca este doar o joaca intre copii. Se pare ca David a vrut sa ii ia apararea unei fetite batjocorite de colegii ei si, astfel, a intrat in conflic cu alti baietei si s-a ajuns la bataie.

"Copilul asta parca e coborat din Rai. E exagerat de bun. A venit acasa vanat o data, de doua ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picatura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, ca e mic. Am zis ca sunt copii, ca se joaca, sa nu zic nimic, sa nu comentez. Dar cand e vanat pe ambele picioare, pe manute. Atunci vin si intreb: dar tu de ce nu? Eu vreau sa se apere. Zice: mama, eu nu pot sa lovesc un copil.", a declarat Andreea Mantea, la "Teo Show".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005188 (s)