News Flash:

Toată viața mi-am așteptat rândul...” Lidia Buble, dezvăluirile la care nimeni nu s-ar fi așteptat

14 Iunie 2022
314 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 13T093824 441

Acum este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, însă nu mulți știu foare multe detalii din viața ei persoanală, mai exact , din copilărie. Artista a făct câteva dezvăluiri sincere. A povestit despre cum a fost să crească într-o familie numeroasă.

Sunt sute de persoane care îi fredonează melodiile, are peste 1 milion de urmăritori pe instagram și se bucură de câtiva ani buni de celebritatea pe care a cunoscut-o datorită talentului, dar și efortului pe care l-a depus în viața profesionala.

Lidia Buble, dezvăluirile la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Artista a povestit despre copilăria într-o familie numeroasă.

“Când eram mici, fiind 11 frați, fiecare își dorea ... Eu eram fan Barbie de mică și încă sunt. Colecționez păpuși Barbie, mi le comand. Nu mă joc cu ele, dar le colecționez. Poate că erau zile în care vedeam câte o păpușică și voiam sp mi-o cumpere, dar daca îmi cumpărau mie, trebuia să le cumpere și celorlalți frați, și probabil că bugetul nu era suficient. Nu ne ajungea.”, a declarat artista în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Cu toate astea, Lidia Buble spune că nu avea deloc frustrări, ba din contră, știa că părinții ei fac tot posibilul să le ofere tuturor ceea ce este mai bun.

“Înțelegeam situația, pentru că știam că părinții mei vor face și au făcut întotdeauna tot ce le-a stat în putință să le ofere cât de mult au putut ei. Cea mai importantă a fost dragostea pe care au știut să o administreze în mod egal tuturor. Niciodată nu am simțit că unul este mai apreciat, sau că pe altul îl iubește mai mult.“, a adăugat artista.

Cum a fost, de fapt, copilăria cu 11 frați

Lidia recunoaște însă că, deși nu i-a fost deloc greu să crească înconjurată de mulți frați, trebuia să își aștepte rândul pentru a folosi hainele.

“Trebuie să recunosc că toată viața mi-am așteptat rândul. Efectiv, la tot. De la tricouri, la șosete, la pantaloni, la gentuțe .. tot ce însemna materie vestimentară, trebuia să îmi aștept rândul, pentru că părinții mei îi cumpărau surorii mele mai mari, după care, când îi rămâneau ei mici, mergeau la Elsi, și de la ea veneau la mine, de la mine mergeau la Dia, și apoi la Lori. Am trăit cumva, așa, în umbra lor tot timpul. Acum e bine. Acum îmi iau pentru toți anii în care nu am avut.“, a fost o altă declarație a Lidiei Buble.

Acum însă, așa cum a și spus, Lidia își cumpără tot felul de ținute și are o garderobă impresionantă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)