News Flash:

Timisoara, al patrulea oras din Romania unde este disponibil serviciul Uber

24 Noiembrie 2016
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
uber2
La mai putin de o saptamana de cand a fost lansat in Brasov, serviciul de ride sharing Uber poate fi folosit si in Timisoara. 
Dupa Bucuresti, Cluj si Brasov, Timisoara este al patrulea oras din Romania unde pot fi folosite serviciile Uber. Principiile de utilizare sunt aceleasi de pana acum: comanda unei curse se face prin alegerea destinatiei in cadrul aplicatiei Uber de Android si iOS, iar plata se realizeaza cu cardul inregistrat in aplicatie.
Singura diferenta este tariful. La 1,75 de lei pe kilometru, Timisoara este orasul din Romania cu cel mai mare pret. Nu este exclus ca peste cateva luni acest tarif sa fie redus, in functie de cererea pentru servicii Uber. Asa s-a intamplat in Bucuresti, de exemplu.
Tarifele Uber pentru Romania, pe kilometru, sunt urmatoarele:
Bucuresti - 1,3 lei
Cluj - 1,7 lei
Brasov - 1,5 lei
Timisoara - 1,75 lei
Uber are la ora actuala peste 140.000 de utilizatori inregistrati in Romania. Conform companiei, in ultimele 6 luni aplicatia a fost deschisa de peste 3.000 de ori in Timisoara, fapt care demonstreaza interesul din zona pentru serviciile Uber.
Cursele Uber sunt disponibile in Timisoara de miercuri 23 noiembrie, incepand cu ora 13. Prima cursa in Timisoara este gratuita pentru cei care folosesc pentru intaia oara serviciul, in limita a 30 de lei. Pentru gratuitate trebuie introdus codul ”TIMISOARA” in aplicatie. Ziuadevest.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004719 (s)