News Flash:

Cat costa deszapezirea in judetul Arad in aceasta iarna

24 Noiembrie 2016
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
deszapezire1
Consiliul Judetean Arad va plati in aceasta iarna aproximativ 7,11 milioane lei pentru deszapezirea drumurilor judetene, informeaza Sergiu Balcea, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad. 
Potrivit sursei citate, contractele pentru deszapezirea celor cinci zone de drumuri judetene pe care le administreaza Consiliul Judetean Arad au fost reinnoite, termenii contractuali fiind insa renegociati. 
'Contractul cadru care a fost incheiat in urma cu doi ani cu firma SC Inteco Holding SRL din Sebis, judetul Arad, mai este valabil inca doi ani. Iar cum nu existau motive pentru rezilierea lui, termenii contractuali au fost renegociati de comun acord, datorita iernilor destul de blande din ultimii ani', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Sergiu Balcea. 
Pentru eficientizarea activitatilor de deszapezire a drumurilor pe care le administreaza, in urma cu doi ani CJ Arad a impartit judetul in cinci sectoare, respectiv Arad - 264,6 km; Chisineu Cris - 194,3 km; Ineu - 202,6 km; Lipova - 217,1 km si Sebis - 194,2 km. 
Firma din Sebis, judetul Arad, va trebui sa se ocupe, pana la data de 31 martie 2017, de deszapezirea si intretinerea pe toate cele cinci sectoare de drumuri judetene, insumand 1.073 km. Valoarea insumata a celor cinci contracte parafate in acest an de aceasta firma cu administratia judeteana este de aproximativ 7,11 milioane lei. 
CJ Arad are in administrare 1.200 de kilometri de drumuri, dar mai mult de 120 de kilometri nu fac obiectul contractelor semnate cu firma mentionata. Aceasta deoarece sunt drumuri care traverseaza localitati si unde responsabilitatea deszapezirii intra in sarcina administratiilor publice locale. AGERPRES

sergiu balcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005629 (s)