News Flash:

Mai multi barbati prinsi in timp ce incercau sa treaca ilegal granita romano-ungara

23 Noiembrie 2016
900 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Politistii de frontiera aradeni au depistat la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce incercau sa treaca ilegal granita romano-ungara, sase barbati de cetatenie romana care figurau in bazele de date ca fiind urmariti general sau international, informeaza agent sef adjunct de politie Mihaela Les, purtator de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad. 
Potrivit sursei citate, pe numele celor sase barbati erau emise de catre autoritatile din Romania, mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, respectiv mandat european de arestare. 
"Politistii de frontiera din cadrul Sectorul Politiei de Frontiera Nadlac au depistat, la finele saptamanii trecute, cinci cetateni romani cu varste cuprinse intre 18 si 42 de ani, dati in urmarire generala de autoritatile romane pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei, furt, furt calificat, respectiv inselaciune, pe numele celor cinci fiind emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea", a declarat printr-un comunicat de presa transmis, luni, AGERPRES, Mihaela Les. 
Cel de al saselea urmarit general, pe numele caruia era emis de catre autoritatile romane, un mandat european de arestare a fost depistat de politistii de frontiera din cadrul SPF Turnu. 
"Barbatul in cauza, pe numele sau Octavian G., in varsta de 41 de ani, s-a prezentat pentru a intra in tara, in cursul zilei de sambata, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, calatorind cu un mijloc de transport international, pe ruta Spania - Romania. Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis, de catre autoritatile romane, un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de nesupunere pentru recoltarea probelor biologice si testarii aerului expirat in vederea stabilirii alcoolemiei, dupa ce a fost depistat in trafic conducand un autoturism", a adaugat purtatorul de cuvant al STPF Arad. AGERPRES.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006641 (s)