News Flash:

Lista comunelor din judetul Caras-Severin care nu au medic de familie

24 Noiembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
medic de familie2
La nivelul judetului Caras-Severin, in prezent, sunt opt comune in care nu functioneaza cabinete de medicina de familie, conform reprezentantilor CJAS. 
"Cele opt comune care nu au cabinete de medicina de familie sunt Bania, Brebu Nou, Garnic, Domasnea, Goruia, Vrani, Ciudanovita si Marga. In ceea ce priveste asistenta medicala de specialitate, aceasta este distribuita in toate orasele, dar cu deficit pe mai multe specialitati. De exemplu, pe intregul judet, avem un singur medic oncolog si un singur medic pe neuropsihiatrie infantila, ambele pe Resita, iar medici specialisti in diabet si nutritie sunt doar la Resita si Caransebes', a declarat, miercuri, la sedinta Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, Carmen Ghitera, purtator de cuvant al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Caras-Severin. 
Potrivit acestuia, furnizorii aflati in relatie contractuala cu CJAS Caras-Severin sunt autorizati si evaluati. Este vorba de 163 de furnizori de medicina de familie, 51 de furnizori de specialitate din ambulatoriu, 35 de farmacii, patru furnizori de ingrijiri la domiciliu, trei furnizori de investigatii paraclinice, respectiv, radiologie si imagistica. 
Tot in relatie contractuala cu CJAS Caras-Severin mai sunt zece furnizori de servicii medicale paraclinice pentru analize medicale, sase spitale, 64 de furnizori de dispozitive medicale si unul de asistenta medicala si transport sanitar. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004505 (s)