News Flash:

Tanarul care a cazut de pe trotineta electrica la Timisoara a murit la spital

23 August 2021
560 Vizualizari | 0 Comentarii
trotineta electrica

Veste tragica venita de la Spitalul Judetean Timisoara. Tanarul de 25 de ani care a ajuns in coma la spital dupa ce a cazut cu trotineta a murit. In urma analizelor s-a stabilit ca era baut.
Tanarul de 25 de ani circula, in dimineata de 14 august, pe Aleea FC Ripensia, cu o trotineta electrica. Mergea pe sosea, pe contrasens, dinspre Sala Olimpia spre Stadion, iar la un moment dat a cazut ca secerat.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor, iar medicii de la ambulanta l-au gasit pe barbat in coma. A fost transportat la Spitalul Judetean din Timisoara, acolo unde medicii l-au operat de urgenta si au stabilit ca s-a lovit puternic la cap. I-au fost prelevate chiar si probe biologice pentru a se stabili daca a consumat alcool sau alte substante si a fost dus pe sectia ATI.

In dimineata de 21 august, la o saptamana de la producerea accidentului, medicii nu l-au mai putut tine in viata. Tanarul de 25 de ani si-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Politistii timisoreni au schimbat acum incadrarea juridica din vatamare corporala din culpa in ucidere din culpa. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006595 (s)