News Flash:

Soferii au interzis stanga pe linia de tramvai de langa Catedrala Mitropolitana. Astfel, a ramas doar o banda spre Spitalul de Copii

18 August 2021
476 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai

Reprezentantii Primariei Timisoara nu le mai dau voie soferilor sa vireze stanga pe langa Catedrala Mitropolitana, o masura implementata inca din anul 2016, care a fost luata pentru descongestionarea traficului in timpul lucrarilor de la Pasajul Jiul.
Incepand din luna decembrie a anului 2016, reprezentantii primariei au amenajat o banda suplimentara de viraj la stanga, pe linia de tramvai de langa catedrala, spre Spitalul de Copii „Louis Turcanu”, astfel ca soferii puteau face stanga pe doua benzi. S-a decis acest lucru tinand cont de lucrarile care s-au facut la Pasajul Jiul.

Conform reprezentantilor Directiei Tehnice din Primaria Timisoara, virajul la stanga de pe str. 16 Decembrie 1989 pe Bd. Regele Ferdinand (sensul de mers spre Spitalul de copii „Louis Turcanu”) se putea efectua de pe doua benzi de circulatie, astfel: o banda de virare la stanga, cea existenta; a doua banda, cea suplimentara, unde virajul s-a facut de pe liniile de tramvai.

PMT anunta atunci ca reglementarile rutiere sunt temporare, pana la finalizarea lucrarilor la Pasajul Jiul, dar s-a decis mentinerea lor, pentru ca s-a constatat ca se circula bine.

De miercuri, 18 august, banda suplimentara a fost desfiintata, atrage atentia un sofer pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Timis. Soferii pot face stanga spre Spitalul de Copii „Louis Turcanu” pe o singura banda. Reprezentantii primariei nu au anuntat modificarile rutiere din zona catedralei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)