News Flash:

Un nou RMN de peste 1 milion de euro va fi cumparat cu fonduri europene pentru UPU de la Spitalul de Copii

19 August 2021
599 Vizualizari | 0 Comentarii
RMN

Spitalul de Copii „Louis Turcanu” va avea un RMN nou, la Unitatea de Primiri Urgente, in valoare de peste 5 milioane de lei. Va fi cumparat cu fonduri europene si trebuie sa ajunga in trei luni la Timisoara.
Primaria Timisoara a semnat recent contractul cu firma Papapostolou SRL din Bucuresti, pentru un aparat RMN de 5,3 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a putin peste 1 milion de euro. A fost singura oferta primita la licitatia pornita de municipalitate la sfarsitul anului 2020. Societatea din Bucuresti a depus o oferta alaturi de doi subcontractori: Philips Romania si Pixeldata SRL.

Firma din Bucuresti se obliga sa furnizeze echipamente medicale, inclusiv transport, montaj, punerea in functiune si instruirea personalului pentru proiectul „Dotarea cu echipamente a Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii «Louis Turcanu» Timisoara”, desfasurat cu fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 8.

Aparatul RMN ar trebui sa ajunga la Timisoara in cel mult 90 de zile de la semnarea ordinului de incepere. In trei luni ar trebui sa fie si pus in functiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004854 (s)