News Flash:

Unitate mobila pentru testari tiroidiene si Papanicolau, in Timis. Prin ce localitati va trece

18 August 2021
507 Vizualizari | 0 Comentarii
testari

Spitalul Municipal Timisoara ofera o unitate mobila care va merge in mai multe localitati din Timis, pentru testarea gratuita a oamenilor. Unitatea mobila va ajunge in peste 20 de localitati pana in decembrie.
Unitatea mobila de screening a Spitalului Municipal din Timisoara se va deplasa in localitatile din Timis pana aproape de sarbatorile de Craciun. Beneficiaza de gratuitate la testarile de depistare a bolilor tiroidiene persoanele cu varsta mai mare de 18 ani, inclusiv cele fara asigurare medicala, si persoanele care nu au in antecedente cancer de tip tiroidian. Se pot face gratuit si teste Papanicolau.

„S-au achizitionat echipamente medicale performante, printre care ecografe stationare si portabile si o autospeciala medicala pentru screening. Cu ajutorul acestora, se efectueaza ecografii tiroidiene gratuite pentru screening-ul cancerului de tiroida, atat in ambulatoriul spitalului, cat si in localitatile judetului Timis”, spune medicul Olimpia Oprea, coordonatorul proiectului.

Localitatile undeva va ajunge unitatea mobila in Timis
Voiteg – 21 august
Unip, Sacosu Turcesc – 28 august
Ciacova – 4 septembrie
Timisoara – Aquatim – 9 septembrie
Peciu Nou – 11 septembrie
Dudestii Noi – 15 septembrie
Checea – 18 septembrie
Varias – 25 septembrie
Belint – 2 octombrie
Boldur – 9 octombrie
Satchinez – 16 octombrie
Lenauheim – 23 octombrie
Cheveresu Mare – 30 octombrie
Gataia – 6 noiembrie
Beregsau Mic – 13 noiembrie
Deta – 20 noiembrie
Gottlob – 27 noiembrie
Sanmihaiu Roman – 4 decembrie
Fibis – 11 decembrie
Manastiur – 18 decembrie
Proiectul „Abordari comune pentru eficientizarea diagnosticului precoce si tratamentul cancerului tiroidian in populatia ariilor partenere”, se ridica la valoarea de 1,03 milioane de euro si este cofinantat majoritar prin Programul Interreg – IPA CBC Romania-Serbia 2014-2020.

Ecografii tiroidiene se pot face si in ambulatoriul Spitalului Municipal, cu programare la numarul de telefon 0723.396.351, de luni pana vineri, intre orele 8 – 18.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007992 (s)