News Flash:

Accident cu patru victime, la Deta. Politistii sustin ca soferul ramas incarcerat a intrat pe contrasens

20 August 2021
464 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Accident de circulatie, vineri dimineata, la intrare in Deta dinspre Timisoara. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o masina s-a ciocnit cu un tir. Soferul autoturismului a ramas incarcerat. UPDATE. Soferul tirului a patruns pe contrasens
Accidentul s-a produs la intrare in Deta dinspre Timisoara, vineri dimineata, la ora 8. Patru persoane au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un tir. Soferul masinii a ramas incarcerat.

Pompierii militari au trimis la fata locului o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, opt pompieri si doua ambulante SAJ.

„Ajunsi la locul interventiei, pompierii au constatat ca accidentul s-a produs intre un autotren, in care se afla doar soferul, si un autoturism in care se aflau 4 persoane. In urma impactului, soferul autoturismului a ramas incarcerat. Pompierii au actionat de urgenta pentru extragerea victimei. Aceasta a fost predata unui echipaj medical, in stare de constienta. De asemenea, celelalte 3 persoane din autoturism au necesitat ingriji medicale, urmand a fi transportate la spital”, transmit cei de la ISU Banat.

Din cauza accidentului, traficul in zona a fost oprit.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca un autotren si un autoturism au fost implicate intr-o coliziune pe DN 59, la intrarea in orasul Deta, dinspre municipiul Timisoara. Traficul este oprit in ambele sensuri”, au transmis cei de la DRDP Timisoara.

\Soferul tirului a patruns pe contrasens, spun politistii
Accidentul s-a produs dupa ce soferul tirului a patruns pe contrasens. El circula dinspre Deta spre Timisoara si s-a ciocnit cu autoturismul. Soferul a fost ranit grav, iar celelalte patru persoane din masina, toate femei, au fost ranite usor.

Politistii de la rutiera s-au deplasat la fata locului si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005407 (s)