News Flash:

Noi detalii despre Târgul de Paște din 2024!

Târgul de Paște va avea loc nu doar în zona centrală a Timișoarei, ci și în Piața Traian

19 Februarie 2024
100 Vizualizari | 0 Comentarii

În acest an, Târgul de Paște din Timișoara se va organiza și în Piața Traian, nu doar în zona centrală a orașului, cum se întâmpla în trecut. Evenimentul este programat să aibă loc la sfârșitul lunii martie.

Primăria Timișoara a dezvăluit noi detalii despre ediția din acest an a Târgului de Paște. Se pare că evenimentul se va desfășura nu numai în centrul orașului, ci și în Piața Traian.

De asemenea, municipalitatea intenționează să transforme Piața Traian într-un al doilea centru al Timișoarei. Piața Traian și 15 străzi învecinate vor fi incluse într-un amplu proiect de reabilitare completă.

Ediția a XV-a a Târgului de Paște din Timișoara este programată pentru perioada 31 martie - 6 mai.

„Bucuria Târgului de Paște este la fel de mare și pentru comercianți și producători și pentru vizitatorii mari și mici. Târgul de Paște vine cu oferte diverse, atât de produse nealimentare, cât și alimentare sau activități recreative. Ne vom delecta și anul acesta cu pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, clătite, sau dulcețuri de casă. Pentru traista iepurașului, veți putea alege produse handmade, obiecte de artă meșteșugărească, ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn sau produse artizanale unicat”, a declarat Primăria Timișoara.


Comercianții interesați să participe la târgul de Paște se pot înscrie până la data de 22 februarie. Pentru mai multe detalii, puteți accesa informațiile disponibile AICI!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006311 (s)