News Flash:

A avut tupeu, s-a ales cu un dosar penal!

Un tânăr, elev la o școală de șoferi din Timișoara, a fost prins drogat la volan

15 Februarie 2024
107 Vizualizari | 0 Comentarii


Un elev la o școală de șoferi din Timișoara, a fost surprins conducând sub influența drogurilor. Acesta a fost implicat într-un dosar penal. Evenimentul a avut loc marți, înainte de prânz, când polițiștii efectuau controale în traficul din Timișoara și au oprit și vehiculul școlii de șoferi.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 11:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Paul Constantinescu din Timișoara, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în calitate de candidat în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria B. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, declară IPJ Timiș.

Elevul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul determinării exacte a consumului unor substanțe interzise. Din cauza dosarului penal, nu îi va fi permis să susțină examenul pentru obținerea permisului auto.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006577 (s)