News Flash:

Se fac reparații în școlile din Timișoara

Două milioane de euro costă reparațiile în școlile din Timișoara

16 Februarie 2024
108 Vizualizari | 0 Comentarii

În școlile din Timișoara, se efectuează o serie de reparații. Primarul Dominic Fritz a declarat că bugetul alocat pentru acest scop este de două milioane de euro.

„Uitați-vă la această țeavă de apă. Asta e o țeavă prin care a curs apă până recent într-o școală din Timișoara. Apă care a ajuns la robinetul copiilor. Am găsit această țeavă pentru că am făcut niște lucrări de reparații în instalația de apă la această școală. Și aceste lucrări, de fapt, fac parte dintr-o nouă strategie a noastră. Anul trecut, pentru prima oară am încheiat un nou contract de reparații în valoare de două milioane de euro cu o firmă specializată. Înainte, aceste lucrări se făceau la un buget mult mai mic, cu Colterm, cu firma de termoficare”, a afirmat primarul Timișoarei.


Conform declarațiilor primarului, noua firmă responsabilă cu reparațiile va acoperi aproape toate școlile din Timișoara.

„Cu această firmă acum ajungem în aproape toate școlile Timișoarei să zugrăvim, să refacem săli de clasă, să schimbăm țevi de apă și de termoficare. Credem foarte mult că doar cu condiții bune, de calitate, demne pentru copiii Timișoarei, putem să-i pregătim de viitor. Toți copiii Timișoarei, indiferent la ce școală învață, fie într-un cartier, fie la un liceu de elită, toți copiii merită aceste condiții bune”, a declarat Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006192 (s)