News Flash:

Lucrările avansează bine

Stadiul de realizare a Centurii Timișoara Sud a depășit 60%

25 Septembrie 2023
172 Vizualizari | 0 Comentarii


Stadiul lucrărilor de construcție a Centurii Timișoara Sud este avansat. Antreprenorul a finalizat conexiunea cu drumul județean care duce spre Moșnița Nouă. Acesta a depășit rapid 60%, după ce șantierul fusese abandonat inițial de constructorul anterior, care nu reușise să își înceapă activitatea.

Conform informațiilor oferite recent de către DRDP Timișoara, pe traseul centurii se desfășoară următoarele operațiuni:„amplasare grinzi la pasajul peste calea ferată de la Chișoda și așternere strat de balast în aceeași zonă, amenajarea rampelor de acces la pasajul peste drumul care leagă Chișoda de poligon; alte lucrări la suprastructuri – armături, montarea predalelor la un pod peste un canal ANIF, în zona Moșnița Veche, eșafodaje; asigurarea scurgerii apelor la podețe, decolmatări etc”.

În total, la acest pasaj sunt prevăzute 42 de grinzi, dintre care 12 au fost deja montate, urmând ca în continuare să fie instalate 6 grinzi cu o lungime de 31,5 metri și 30 de grinzi cu o lungime de 26,5 metri fiecare.

Noul termen pentru finalizarea celor aproximativ 26 de kilometri de șosea ocolitoare este vara anului viitor. Pentru aceste lucrări, constructorul va primi o remunerație în valoare de aproape 400 de milioane de lei.

În baza contractului inițial cu fostul antreprenor, CNAIR a efectuat plăți în valoare de 162 de milioane de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006022 (s)