News Flash:

Municipalitatea a avut câștig de cauză

Magistrații Tribunalului Timiș au decis că organigrama actuală a Primăriei Timișoara este legală

22 Septembrie 2023
136 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a înregistrat o altă victorie în instanță împotriva Sindicatului Liber al Salariaților. Magistrații de la Tribunalul Timiș au emis o hotărâre prin care au stabilit că organigrama actuală a instituției este conformă cu legea și, în consecință, rămâne valabilă.

„Primăria Municipiului Timișoara a câștigat, în primă instanță, un nou proces intentat de Sindicatul Liber al Salariaților Primăriei Municipiului Timișoara pentru suspendarea organigramei adoptate în 2023, prin Hotărârile de Consiliu Local nr. 230 și 231.  În ultimii trei ani, Sindicatul Liber al Salariaților, care reprezintă 10% din angajații Primăriei, a încercat de mai multe ori blocarea reformei administrative și a reorganizării instituției inițiate de actuala administrație. Astfel, a atacat în instanță atât organigramele administrației, cât și concursurile de angajare lansate. În urma deciziei date azi de magistrații Tribunalului Timiș, Primăria Municipiului Timișoara funcționează în continuare conform organigramei în vigoare”, a transmis Primăria Timișoara.

Conform declarațiilor făcute de reprezentanții instituției, ultima modificare semnificativă adusă prin reorganizarea organigramei a constat în înființarea Direcției Generale Proiecte și Lucrări Municipale pentru Sport și Transport Feroviar, ca urmare a cererilor formulate de instanțele judecătorești.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007502 (s)