News Flash:

Veste bună pentru locuitorii din Făget

Spitalul Orășenesc Făget va avea un nou cabinet de ambulatoriu în specialitatea diabet, nutriție și boli metabolice

1 Iunie 2023
357 Vizualizari | 0 Comentarii


Începând cu luna viitoare, Spitalul Orășenesc Făget va deschide o nouă secție dedicată diabetului, nutriției și bolilor metabolice, și va lansa un concurs pentru ocuparea unor posturi de medici.

Începând cu 1 iunie, Spitalul Orășenesc Făget va răspunde nevoilor pacienților prin deschiderea unui nou cabinet de ambulatoriu în specialitatea diabetului, nutriției și bolilor metabolice. Dr. Oana Radu, medic specialist, va oferi servicii medicale în acest cabinet de luni până vineri, între orele 8.00 și 15.00.

Angajarea acestui medic a rezolvat o problemă care exista de mult timp, și anume furnizarea de servicii medicale specializate pentru pacienții cu diabet, precum și inițierea unor programe pentru abordarea creșterii incidenței diabetului și obezității în rândul pacienților, atât adulți, cât și copii.

De asemenea, s-a adăugat în echipă un medic specialist în igienă, care va sprijini personalul medical și va contribui la managementul calității serviciilor medicale.

„Întrucât prin OUG nr. 34/2023 s-a dispus suspendarea tuturor concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante, am transmis către Ministerul Sănătății solicitare de sprijinire în scopul demarării procedurilor de ocupare a posturilor vacante sau temporar vacante de personal medical și nemedical”, transmite Elena Stamurean, manager al Spitalului Orășenesc din Făget.

Spitalul are necesitatea principală de a angaja medici în specialitățile de radiologie, infecțiologie, pediatrie, medicină internă și urologie. Conducerea spitalului are încredere că această problemă va fi rezolvată în curând și că medicii specializați în aceste domenii vor manifesta interesul de a colabora pe termen lung cu spitalul din Făget.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2545 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005761 (s)