News Flash:

Soferi beti sau fara permis, prinsi la volan, in weekend, in Timis

16 August 2021
391 Vizualizari | 0 Comentarii
politia rutiera

Dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului si pentru conducere fara permis pe numele a doi barbati, in Timis. Au fost prinsi in timpul controalelor puse la cale de politisti in weekend. Oamenii legii au constatat 18 infractiuni si au dat peste 250 amenzi.
Cei doi soferi au fost prinsi de politisti in weekend, in cursul actiunilor desfasurate in localitati si pe drumurile din judet.

Primul dintre ei, in varsta de 47 de ani, a fost oprit duminica dupa-masa, in jurul orei 15.30, in Saravale. Oamenii legii au descoperit la control ca barbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Totodata, in urma verificarilor in bazele de date, a rezultat ca autovehiculul a fost radiat din circulatie din anul 2017”, transmit cei de la IPJ Timis.

Cel de-al doilea sofer, in varsta de 38 de ani, a fost prins tot duminica, dar in jurul orei 21, la Timisoara. Politistii de la rutiera l-au tras pe dreapta pentru verificari si au simtit ca miroase a alcool, asa ca au decis sa il puna sa sufle in etilotest.

„In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta refuzand sa fie condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmit cei de la IPJ Timis.

Odata ajuns la spital, barbatul de 38 de ani a refuzat prelevarea de probe biologice.

Ambii soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiunile comise. Nu sunt insa singurii care au avut de suferit de pe urma intalnirii cu politistii. In weekend, oamenii legii au constatat 18 infractiuni si au dat 251 de amenzi pentru nerespectarea legislatiei rutiere. Cele mai multe, 138. le-au incasat soferii care au circulat cu viteza prea mare.

„Ca masura tehnico-administrativa, au fost retinute in vederea suspendarii 27 de permise de conducere, pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire si limitelor legale de viteza, conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de inmatriculare”, spun cei de la IPJ Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006028 (s)