News Flash:

Doua zile de actiuni ale politistilor, in Timis, soldate cu amenzi de aproape 200.000 de lei

13 August 2021
438 Vizualizari | 0 Comentarii
politia rutiera

Actiuni ale politistilor timiseni, miercuri si joi, in Timis. Oamenii legii au fost prezenti pe sosele, in zonele pietonale si au facut controale in gari pentru descurajarea faptelor antisociale. In timpul raziilor au fost date amenzi de aproape 200.000 lei.
 
 
Politistii au actionat pe linie rutiera, de doua ori pe zi, intre orele 7 – 9 si 17 – 19. La controale au participat 197 de agenti de la rutiera, ordine publica si transporturi. Oamenii legii spun ca au actionat pentru „prevenirea si combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza, al consumului de alcool sau altor substante la volan, pentru legalitatea transportului de persoane si marfuri precum si pentru alte incalcari ale legislatiei in vigoare la trecerile la nivel cu calea ferata”.

Au dat, in total, 466 de amenzi in valoare de peste 160.000 lei. Cele mai multe dintre acestea, 381, pentru incalcarea normelor de circulatie pe drumurile publice. Mai mult, oamenii legii au ridicat si 24 permise de conducere si 12 certificate de inmatriculare.

„Totodata, politistii de ordine publica au actionat atat in mediul urban cat si in cel rural, in scopul prevenirii comiterii infractiunilor in mediul stradal, dar si a verificarii legislatiei privind combaterea taierilor ilegale, transportul si comercializarea materialului lemnos de catre diferite persoane fizice si juridice. Astfel, in urma activitatilor desfasurate au fost constatate incalcari ale prevederilor Legii nr. 171/2010, fiind aplicate 2 sanctiuni contraventionale, in cuantum de 10.000 lei, fiind dispusa confiscarea unui volum de 43 mc, materiale lemnoase, diverse specii si sortimente, in valoare de 6.100 lei”, transmit cei de la IPJ Timis.

Controale au fost si in sapte gari si statii feroviare. Atat pentru prevenirea faptelor antisociale cat si pentru depistarea celor care nu poarta masca de protectie si nu respecta normele impuse in pandemie.

„Actiunile politistilor T.F. au urmarit si depistarea persoanelor urmarite/ disparute si a migrantilor ilegali, prevenirea si combaterea infractiunilor savarsite cu violenta, a furturilor de la calatori, de la infrastructura feroviara si de/ din vagoane, identificarea si luarea masurilor legale impotriva persoanelor care nu-si justifica prezenta in statiile de cale ferata si in trenurile de calatori, predispuse la comiterea de fapte antisociale ori identificarea persoanelor care ofera spre vanzare diferite produse fara documente de provenienta sau fara indeplinirea conditiilor legale”, spun cei de la IPJ Timis.

Oamenii legii au dat in aceste cazuri 18 amenzi, in valoare totala de 4.500 lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006037 (s)