News Flash:

Copil de 3 ani, ranit in urma impactului dintre o caruta si o masina, in Timis. Vinovatul a fugit pe cal de la fata locului

13 August 2021
483 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Un accident rutier a avut loc intre Cenad si Sannicolau Mare, joi noaptea. Un autoturism a intrat intr-o caruta nesemnalizata, iar un copil de trei ani a fost ranit. Carutasul a fugit de la locul accidentului intr-un mod… inedit. S-a urcat pe cal si a luat-o spre casa, unde a fost gasit de politisti.
 
 
Incidentul a avut loc pe DN6, drumul care face legatura cu vama Cenad, joi noaptea. Caruta circula pe sensul de mers spre Sannicolau Mare si nu era semnalizata. Fiind intuneric, soferul autoturismului, un barbat de 28 de ani, nu a observat la timp vehiculul pentru a-l evita, astfel ca l-a lovit din plin.

In caruta se afla un tanar in varsta de 22 de ani, care a fugit de la locul accidentului. Si nu oricum… s-a urcat pe cal si a luat-o la sanatoasa spre casa. A fost gasit de politisti si tras la raspundere pentru cele intamplate, spunandu-le ca s-a speriat.

Pentru ca un copil de 3 ani, pasager in autoturism, a fost ranit, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. A mai fost deschis si un alt dosar pentru fuga de la locul accidentului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006412 (s)