News Flash:

Slabeste 8 kilograme in 7 zile cu dieta indiana! Ce trebuie sa mananci in fiecare zi!

29 Noiembrie 2017
881 Vizualizari | 0 Comentarii
salad 374173 1280

Dieta indiana elimina toxinele din organism, topeste grasimea de pe abdomen si iti ofera multa energie. 
Este foarte important ca in timpul acestei diete sa nu consumi alcool deloc. De asemenea, este foarte important sa consumi minimum doi litri de apa pe zi.

Ziua 1
Este important sa mananci numai fructe. Poti consuma orice fruct, cu exceptia strugurilor, bananelor si mango, pentru ca acestea contin mai mult zahar. Ai grija ca din dieta sa nu lipseasca pepenele rosu, portocalele, merele, rodiile si capsunile. Poti sa le consumi in orice cantitate doresti.
Ziua 2
In aceasta zi trebuie sa mananci doar legume, fierte sau crude. De dimineata poti consuma un cartof fiert. Astfel, ii vei oferi organismului suficienta energie si carbohidrati pentru intreaga zi. Include in dieta multe legume verzi.
Ziua 3
In cea de-a treia zi trebuie sa mananci legume si fructe. Nu ai voie, insa sa mananci cartofi.
Ziua 4
In aceasta zi, ai voie sa consumi banane pe parcursul zilei, dar nu mai tarziu de ora 6. De asemenea, poti sa bei pana la 4 pahare de lapte. In ciuda faptului ca se spune ca bananele ingrasa, in acest regim alimentar, acestea actioneaza ca o sursa de potasiu si sodiu pentru organism.

Ziua 5

In aceasta zi consuma rosii, varza si branza de vaci. Poti sa mananci consuma pana la 6 rosii. Mai mult, este important sa cresti aportul de apa cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6

Poti sa mananci varza, branza de vaci si alte legume, dar fara rosii. In schimbi, poti sa-si faci o supa de rosii.
Ziua 7

Ultima zi a dietei este si cea mai importanta. In aceasta zi, poti sa bei un suc de fructe proaspete si este indicat sa mananci o cana de orez brun sau alte legume.

Ce trebuie sa faci daca vrei ca dieta indiana sa functioneze
In primele 6 zile, nu ai voie sa consumi sucuri de fructe. Incearca sa cresti aportul de apa la 15 pahare din cea de-a cincea zi. Evita cafeaua, ceaiul, iar alcoolul este strict interzis.

Nu uita ca trebuie sa faci miscare 45 minute pe zi. Legumele pot fi consumate sub forma de salata sau in stare naturala. In plus, supele pot fi consumate in cantitati nelimitate. Nu consuma deloc fasole, pentru ca aceasta are multe calorii. Avantaje.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012512 (s)