News Flash:

Anca Pandrea a avut o reactie surprinzatoare dupa ce a aflat de moartea Cristinei Stamate

28 Noiembrie 2017
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
anca pandrea

Anca Pandrea a suferit foarte tare atunci cand si-a pierdut sotul, pe Iurie Darie, si din acest motiv nu mai doreste sa participe la inmormantari sau evenimente triste. Vestile din ultimele zile, privind disparitia Stelei Popescu si a Cristinei Stamate, au indurerat-o si de aceea a incercat sa le evite.
"Am vazut stirile. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Cristina Stamate! Eu insa, dupa ce a plecat puiul meu, nu mai vreau sa vorbesc despre oamenii care ne parasesc. Da, am lucrat cu ele (n.r. Cristina Stamate si Stela Popescu) 30 de ani, dar prefer sa stau acasa cu puiul meu si sa nu ma gandesc la astea.

Am schimbat canalul tv, am pus muzica si incerc sa fac ceva util. Joia trecuta, de exemplu, am prezentat un spectacol caritabil pentru o fetita de 13 ani, diagnosticata cu cancer. E prea mult ceea ce se intampla!", a declarat pentru wowbiz.ro, Anca Pandrea.

Cristina Stamate avea tensiunea foarte joasa si a fost gasita lesinata. Ea a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca.Cunoscuta artista avea probleme mai vechi de sanatate si a avut in urma cu mai mult timp un accident vascular cerebral.

„Cu putin inainte de ora 7,00, in aceasta dimineata, a decedat”, a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita.

Supranumita „sufletul teatrului de strada”, Cristina Stamate, actrita a Teatrului de Revista „Constantin Tanase“, avea „vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume“, asa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat in sute de spectacole de revista, a scris o carte si a fost profesoara de teatru pentru copii.


anca pandrea cristinei stamate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012498 (s)