News Flash:

Care sunt cele mai enervante 8 lucruri pe care le fac femeile si care ii aduce pe barbati in culmea disperarii. Ce parere ai de punctul 5, e cel mai GRAV

27 Noiembrie 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida

Femeile au cu siguranta o lista foarte lunga cu lucrurile pe care le urasc la barbati. Probabil aceasta lista presupune faptul ca se plimba prin camera in lenjerie intima, ca nu spala vasele dupa ce mananca sau ca-si arunca peste tot sosetele.

Intr-o relatie, trebuie sa existe comunicare si astfel, sa se rezolve problemele. Iata care sunt cele mai enervante lucrurile pe care le fac femeile si care ii aduce pe barbati in culmea disperarii:

1. Iei mancarea din farfuria lor.

Barbatilor nu le place sa imparta mancarea. Probabil ca tu gandesti ca nu este mare scofala, dar pentru ei este. Prefera sa cumpere o alta portie de cartofi prajiti, de exemplu, decat sa iei din farfuria lor.

2. Barfa.

Nu orice femeie iubeste barfa, insa cele care o fac nu sunt prea agreate de barbati. De ce? Nu pentru ca nu il intereseaza ce se intampla in viata prietenilor vostri, insa toti barbatii se gandesc ca atunci cand nu o sa mai fiti impreuna vei ajunge sa-i barfesti si pe ei.

3. Plansul.

Asta este chiar ciudat, dar barbatii nu pot face fata lacrimilor. Poate ca ai observat ca nici nu plang foarte des sau atunci cand o fac nu stiu ce se intampla cu ei sau cum sa se opreasca.

4. Cersitul complimentelor.

In majoritatea cazurilor este inutil sa intrebi un barbat ce crede despre un anumit obiect vestimentar. Iti vor spune daca le place sau nu, dar asta tine doar de ei. Deci, nu te mai grabi sa-i intrebi pentru ca nu apreciaza asta.

5. Iti ia ore intregi sa te pregatesti.

Barbatii nu se machiaza si de obicei au parul scurt si singura alegere pe care trebuie sa o ia este intre un tricou si o camasa. Le este foarte usor sa fie gata. Nu prea inteleg de ce le ia atat de mult fetelor sa se pregateasca si ii enerveaza rau cand trebuie sa astepte. Dar sunt convinsa ca daca ar fi in locul nostru, le-ar lua si mai mult.

6. Apropourile vagi.

Barbatii, in general, sunt foarte directi si nu le place cand cineva le vorbeste in dodii. Ori nu inteleg la ce se refera, ori se simt prost pentru ca nu s-au gandit ei la asta. Deci, data viitoare cand vrei sa zici ceva, fa-o direct si nu te mai invarti dupa degete.

7. Te imbraci inadecvat.

Nu este vorba de imbracamintea sexy, ci despre o tinuta care nu se potriveste cu ocazia. De exemplu, sa porti tocuri atunci cand va plimbati in parc ar fi stupid sau sa porti o fusta scurta cand este frig afara. Bineinteles ca vei arata bine, dar te vor durea picioarele si vei raci. Barbatul de langa tine nu va vrea ca tu sa te plangi pe toata perioada plimbarii.

8. Ocupi tot dulapul cu hainele tale.

Este normal ca o femeie sa aiba mai multe haine decat un barbat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i ocupe si spatiul lui din dulap. Este foarte frustrant pentru un barbat cand se intampla astfel de lucruri.


2 barfa 3 plansul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013786 (s)