News Flash:

Amestecul foarte simplu care vindeca ficatul si fierea

28 Noiembrie 2017
971 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei

Esti stresat, mananci dezechilibrat, fumezi si dormi mai putin de sase ore pe noapte - un astfel de stil de viata iti distruge incet, dar sigur, ficatul, organul responsabil de eliminarea toxinelor din organism.

Aceasta reteta de detoxifiere sau purjare a ficatului si fierei se prepara usor si rapid, iar rezultatele sale uimitoare. Iata cea mai simpla reteta pentru un leac eficient pentru ficat: amesteca 1 lingura de ulei de masline cu 1 lingura de suc de lamaie, si bea amestecul obtinut in fiecare zi, dimineata la trezire.
 

Avand in vedere proprietatile antioxidante pe care aceste doua ingrediente le au, dar si vitaminele si mineralele pe care le contin, combinatia este una care nu poate da gres, mai scrie sursa citata. Pe langa purificarea ficatului si a efectului tonic pe care acest amestec il are, uleiul de masline si sucul de lamaie stimuleaza eliminarea grasimilor depuse in ficat, normalizeaza secretia de bila si te vor ajuta si in rezolvarea eventualelor probleme de digestie.

 

Atat uleiul de masline, cat si sucul de lamaie sunt doua ingrediente ce ofera numeroase beneficii organismului, insa administrate impreuna sunt si mai puternice. Uleiul de masline cu lamaie curata ficatul, rinichii si vezica biliara de toxine intr-o perioada scurta. Inca din primele zile te vei simti mai energica si te vei putea concentra mai bine la activitatile de zi cu zi. De asemenea, daca ai probleme cu constipatia, gazele intestinale, balonarea si aciditatea gastrica, acest amestec te va ajuta sa obtii un echilibru interior. Avand in vedere ca elimini toate resturile din intestinul gros, uleiul de masline cu lamaie poate fi un inamic al cancerului de colon.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013517 (s)