News Flash:

Cum sa pregatesti peretele pentru o zugravire perfecta

27 Noiembrie 2017
3252 Vizualizari | 0 Comentarii

Mai sunt cateva saptamani pana la Craciun. In traditia poporului nostru, inainte de sarbatori se face o “curatenie generala”, adeseori incluzand zugravirea locuintei sau a zonelor ce au nevoie de improspatare.

Ca in multe cazuri de finisaje, cel mai important pas este pregatirea suprafetei. Mai ales in cazul vopsirii cu lavabila sau alt gen de aplicatii similare.

De ce este importanta pregatirea suprafetei? Pentru ca de asta depinde rezultatul final. Daca nu este curatata de praf/grasimi si finisate mai intai imperfectiunile (crapaturi, fisuri, zone fara aderenta) pelicula de vopsea nu va prinde sau va acoperi doar partial, ulterior reaparand fisurile sau exfoliindu-se.

Daca vrei sa ai un perete neted, imaculat si fara fisuri, mai intai repara acele crapaturi. Este simplu si economic. Cu ce? Cu un etansant acrilic special creat pentru rosturi si crapaturi. Penosil Gaps&Cracks. Este de un alb pur, rezista la fisuri si este cu 50% mai elastic decat un chit acrilic obisnuit. In felul acesta scapi de grija reaparitiei fisurilor ulterior. Poate fi folosit si pentru mici reparatii de nivel a suprafetelor (nivelari, umplere goluri, etc).

Un alt avantaj al etansantului Penosil Gaps&Cracks  este ca il gasesti accesorizat gratuit cu spatula EasyPRO – o unealta de finisare special patentata de Penosil. Cu spatula poti nivela suprafata pe care o ai de finisat fara a avea nevoie de alte unelte sau a te murdari pe degete.

Produsul este pe baza de apa si fara miros. Nu contine solvent sau substante daunatoare. Este compatibil cu toate vopselele si are aderenta la majoritatea suprafetelor (lavabila veche, glet, tencuiala, beton, caramida, gips-carton, lemn, PVC, etc).

Dupa ce ai reparat crapaturile cu acest etansant, te poti odihni sau privi un film iar apoi sa termini lucrarea. Caci sunt necesare doar 2 ore pentru a se usca, deci poti incepe repede zugravirea.

Iti dorim un camin curat si confortabil, produsele Penosil find concepute pentru astfel de rezultate. Penosil este brandul principal al Wolf Group, unul dintre liderii producatori de materiale pentru etansare si fixare din lume. Wolf Group detine fabrici in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia, cu subsidiare sau activitati de distributie in peste 80 de tari.

In Romania, produsele Penosil se gasesc in Praktiker, Brico Depot, magazine online (EMAG, s.a) si in majoritatea magazinelor de constructii din tara. Pentru detalii sau a fi directionat spre cel mai apropiat magazin, nu ezita sa-i contactezi la numerele de pe site-ul Penosil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013301 (s)