News Flash:

Cum arata cabina Stelei Popescu de la Teatrul Constantin Tanase la cateva zile de la moartea ei! Ce a aparut in fata oglinzii la care se machia!

28 Noiembrie 2017
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Stela Popescu

Stela Popescu a incetat din viata joia trecuta, insa, in mod cu totul surprinzator, cabina ei de la Teatrul Constantin Tanase pare a fi si acum neschimbata.


Locsorul in care marea doamna a scenei romanesti se schimba si se machia a ramas intact, exact ca in ziua ultimului sau spectacol!
Pe oglinda sunt inca trei poze cu ea din diverse piese, iar pe rafturile de langa, este o fotografie cu ea si Puiu Maximilina, una cu Adriana Trandafir, o papusa si o peruca blonda!

Pieptanul si peria cu care se aranja sunt exact langa cana de cafea, asa cum erau de obicei! A aparut in plus un buchet de flori, pus de colegi, cu o funda neagra, iar la tabloul de pe perete i s-a adaugat un doliu! urma cu doi ani, Cristina Stamate a trecut printr-o operatie pe cord extrem de dificila, iar actrita credea ca va muri.


La scurt timp dupa ce a fost externata, Cristina Stamate a venit in platoul emisiunii Teo Show si a povestit cosmarul prin care a trecut. Ea a marturisit atunci ca i-a trasnsmis colegului sau, Alexandru Arsine sa-i pregateasca un loc de veci la cimitirul Bellu, acolo unde sunt inmormantati cei mai multi artisti.


"M-a sunat Arsinel si mi-a zis sa fiu tare, dar eu i-am zis ca nu am loc de veci. I-am spus prietenei mele sa il caute ca sa imi faca si mie loc de veci la Belu in fata, sa imi aduca lumea flori", a recunoscut actrita la Teo Show.

sursa

Galerie Foto

stela1
stela popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011602 (s)