News Flash:

Un singur produs iti trebuie pentru ca aragazul sa arate ca nou - Truc la indemana oricarei gospodine

28 Noiembrie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
aragaz

Aragazul este cosmarul oricarei gospodine care petrece mult timp in bucatarie si isi surprinde familia cu tot felul de bunatati.
Aragazul este locul in care se aduna foarte multe bacterii, deoarece grasimea scursa, umiditatea si resturile de mancare sunt conditii ideale pentru dezvoltarea germenilor si a bacteriilor.
Ochiurile de aragaz par a fi cele mai sensibile la mursarire incat, de multe ori, nu reusim sa le curatam suficient nici cu cele mai scumpe solutii chimice din comert.
Exista o metoda foarte simpla care nu doar ca ne scuteste de efortul fizic, dar cu rezultate mult mai bune, in comparatie cu prafurile sus amintite. Cele care nu au incercat inca acest procedeu ar trebui sa nu mai stea pe ganduri, scrie Suntgospodina.ro.

Puneti fiecare ochi de aragaz intr-o punga vidata, de tip ziploc, in care ati presarat putin praf de amoniac si apa calda. Lasati sa actioneze peste noapte. Dupa doar 24 de ore, fara niciun efort, capacele de aragaz sunt curate-luna.
Atentie, trebuie sa te asiguri inainte ca bucataria sa fie bine ventilata pentru ca mirosul de amoniac este periculos si poate provoca ameteli si senzatii de lesin.
La fel puteti face si cu gratarul aragazului, in cazul in care gasiti o punga suficient de mare, care poate fi inchisa ermetic.
Înca un truc, la fel de simplu va si lustruieste ochiurile de aragaz, la fel, fara ca voi sa depuneti vreun efort.

Adaugati in punga inchisa ermetic o pasta din bicarbonat de sodiu si apa oxigenata. Grasimea va avea un dusman in plus, iar obiectele metalice vor capata stralucire, facand aragazul sa arate la fel ca atunci cand l-ati cumparat.
De asemenea, tacamurile, tavile, vasele de gatit, bateriile de lavoar, chiuvetele, hotele de aragaz sau suprafetele unor aparate electrocasnice din inox au nevoie de ingrijire speciala pentru un aspect impecabil.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011997 (s)