News Flash:

Sinucidere macabra in judetul Timis! Un paznic a fost gasit impuscat in padure

13 Iulie 2022
360 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscat masina sursa foto arhiva

 Politistii timiseni au inceput o ancheta dupa ce un paznic de vanatoare a fost gasit decedat in padure. Barbatul a fost gasit impuscat in propria masina, in padurea de langa Buzias. Acest aavea 58 de ani, iar prima ipoteza a oamenilor legii este sinuciderea. Conform primelor informatii din ancheta, barbatul s-a certat cu familia luni seara si a plecat de acasa. Ulterior, barbatul le-a trimis rudelor mai multe mesaje din care a reiesit intentia de a se sinucide. Familia paznicului au anuntat oamenii legii la ora 23.00, iar in jurul orei 00.30, politistii l-au gasit pe barbat in propria masina impuscat


 
„La data de 12 iulie 2022, in jurul orei 00:30, un barbat in varsta de 58 de ani (paznic de vanatoare) a fost gasit decedat in autovehiculul personal, intr-o padure de langa orasul Buzias. Acesta s-ar fi sinucis cu arma de vanatoare, pe care o detinea in mod legal”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Conform procedurilor legale a fost deschis dosar penal pentru uz de arma fara drept dar si pentru ucidere din culpa. Ancheta va fi finalizata in curand si se va stabili cu exactitate ce s-a intamplat.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.016498 (s)