News Flash:

Ce are de gand sa faca Alessandro Mucea, castigatorul SuperStar Romania, cu marele premiu. „O sa ii investesc in... ”

22 Decembrie 2021
735 Vizualizari | 0 Comentarii
Alessandro Mucea

Primul sezon de SuperStar Romania a ajuns la final si a fost desemnat castigatorul. Asa cum se asteptau multi dintre cei care au urmarit show-ul, Alessandro Mucea a plecat cu mult ravnitul trofeu, dar si cu cecul de un milion de lei. Desi acum se bucura de celebritate si de aprecierea unei tari intregi, inainte de a-si face curaj sa participe la SuperStar, Alessandro a trait o copilarie destul de trista.

Alessandro Mucea este din localitatea Cotu Vames, judetul Neamt. El a spus despre sine ca este timid, iar pe langa pasiunea pentru muzica, acesta mai este pasionat de cuburi rubice. Alessandro Mucea are insa o poveste de viata impresionanta. El a fost abandonat de mama de la varsta de sase luni, ramanand apoi in grija tatalui. De la varsta de 11 ani, baiatul a fost ingrijit de unchiul si de matusa lui.

Desi este inca un copil, Alessandro are un plan foarte bine stabilit in ceea ce priveste investirea banilor. Avand in vedere ca muzica este mare lui pasiune, castigatorul SuperStar Romania vrea sa evolueze pe acest plan, asa ca isi propune ca toti banii sa ii inveasteasca in asta. 

„Cand m-am inscris la concurs, nu imi dadeam sanse nici sa trec de auditii… pe atunci, sa castig parea doar un vis departe! Banii pe care i-am castigat ii voi investi in muzica si nu in altceva, voi investi mai ales in cultura mea muzicala. Nu stiu exact cum va fi viata mea dupa concurs, dar stiu ce vreau sa fac. Mai departe vreau sa ma apuc de invatat muzica si de a deveni mai bun in ceea ce fac” a declarat Alessandro pentru Click!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)