News Flash:

Serviciul de Ambulanta Timis, suprasolicitat. Prefectul cere masini de la institutiile subordonate

3 Februarie 2022
488 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta

Serviciul de Ambulanta Timis este tor mai solicitat pentru testarea Covid-19, masinile de interventie fiind insuficiente in aceasta situatie. Prefectul judetului Timis Mihai Ritivoiu a facut apel la institutiile din judet sa prezinte situatia in scris si sa mentioneze cate masini si soferi pot aloca.
 
 
Prefectul judetului vrea cat mai curand un raport de la institutiile subordonate in care sa scrie cate masini si soferi pot aloca pentru a ajuta Serviciul de Ambulanta Timis, coplesit de numarul de solicitari pentru testarea Covid-19 la domiciliu.

„In Comitetul pentru Situatii de Urgenta de vinerea trecuta, Prefectura a cerut institutiilor participante sa vina in ajutor si sa puna la dispozitie masini si soferi pentru transportul cadrelor medicale la testare. In afara de ISU Timis, care a disponibilizat cinci masini si merita multumiri publice, nimeni nu a mai dat vreun semn legat de acest subiect. Voi solicita astazi tuturor institutiilor deconcentrate aflate in coordonarea directa a Prefecturii sa prezinte in scris cate masini si soferi pot disponibiliza pentru a sustine activitatea Serviciului de Ambulanta, iar in cazul in care nu au posibilitatea, sa si explice care este cauza”, transmite Mihai Ritivoiu, prefectul judetului Timis.

Ritivoiu spune ca, prin „forta exemplului”, masina Prefecturii va fi folosita in perioada urmatoare pentru testarea persoanelor care solicita ajutor de la ambulanta.

„Intre timp, pentru ca vreau sa dau un semnal de implicare totala, voi renunta la masina Prefecturii si la sofer in favoarea Serviciului de Ambulanta. In perioada urmatoare ma voi deplasa singur la serviciu si pe teren cu masina familiei, pana cand trece valul si nu va mai fi nevoie de ajutorul lor. Sper ca forta exemplului personal sa mobilizeze mai bine institutiile statului”, a mai precizat Mihai Ritivoiu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005892 (s)