News Flash:

Adelina Pestritu a dat cartile pe fata. Cate operatii estetice are vedeta? ”O sa ma mut intr-un salon... ”

29 Octombrie 2021
431 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete de la noi. Aceasta se bucura de un capital de imagine foarte bun care ii genereaza venituri enorme pe luna. Adelina este acum in izolare, dar niciodata nu uita de fanii ei care o sustin si care ii sunt mereu alaturi, indiferent de ce zic unii si altii. Mai nou, Adelina a decis sa nu mai ocoleasca subiectul operatiilor si sper ca acum, cu acest raspuns sa-i lamureasca pe toti.

Faptul ca se afla in autoizolare nu o impiedica pe artista sa fie activa pe social media. Vedeta continua sa ii tina pe fanii ei la curent cu tot ce face. Recent, ea a facut un Q&A, asta inseamna ca urmaritorii ei ii adresau mai multe intrebari, iar ea le raspundea.
Urmaritorii ei fost curiosi sa afle rutina ei de infrumusetare, sa vada cum arata casa ei, dar au intrebat-o fara sa stea prea mult pe ganduri si cate operatii estetice are, iar ea le-a oferit raspunsul mult dorit.

”Am doua operatii estetice. Rinoplastie si augmentare mamara Si un mic retus la buze, care evident nu se incadreaza in categoria operatii.”, a clarificat ea.

Adelina de abia asteapta sa treaca perioada asta si sa iasa din izolare. Sotia lui Virgil deja si-a facut planurile. ”Voi merge sa-mi strang familia in brate! Mor de dorul lor. Acelasi plan il am si cu prietenii mei apropiati. Dupa aceea, probabil o sa ma mut intr-un salon de infrumusetare sa revin la forma de dinaintea izolarii de aproape cinci saptamani, in cazul nostru. Mi-e dor de niste unghii aranjate, totusi, de un profesionist si de mainile prietenului meu Adrian Perjovschi prin par. Mi-e dor de mine si de viata pe care o aveam inainte.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006728 (s)