News Flash:

Veste bună!

Sediul ISU Banat din Timișoara va fi reabilitat din bani europeni. Se caută o firmă care să se ocupe de proiectarea și întocmirea documentației necesare

26 Iunie 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii

Sediul ISU Banat din Timișoara urmează să fie reabilitat cu bani europeni. În prezent, se caută o firmă care să se ocupe de proiectarea și întocmirea documentației necesare pentru acest proiect. Se estimează că investiția va fi finalizată până la sfârșitul anului viitor.

Licitația pentru "Servicii de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții Renovare energetică sediu ISU Timiș" a fost publicată pe SEAP. Contractul are o valoare mare, suma oferită fiind de 4.458.511,8 lei.

Obiectivul general al proiectului este de a crește eficiența energetică și de a gestiona eficient energia la clădirile din sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "BANAT" din județul Timiș, prin reabilitare termică și modernizarea instalațiilor aferente. Obiectivele specifice includ îmbunătățirea eficienței energetice prin aducerea instalațiilor HVAC (de încălzire, ventilație mecanică, climatizare) și de iluminat la parametrii de confort specificați în normativele în vigoare, introducerea surselor locale regenerabile de energie electrică și termică, reducerea cheltuielilor de exploatare și a consumului de utilități (energie electrică și termică, apă potabilă) și a emisiilor de gaze cu efect de seră. De asemenea, se urmărește aplicarea unor măsuri de construire sustenabilă, utilizând materiale performante și fără emisii de carbon nocive.

Firma câștigătoare va fi responsabilă de elaborarea documentației tehnico-economice și de obținerea avizelor necesare, precum și de asigurarea asistenței tehnice pe durata execuției lucrărilor, participarea la recepție și elaborarea Cărții tehnice a construcției.

Prima etapă a proiectului de reabilitare constă în proiectarea tuturor lucrărilor aferente obiectivului de investiții. Această etapă va dura două luni și trebuie finalizată până la data de 15 septembrie 2023.

Etapa a doua presupune realizarea tuturor lucrărilor aferente obiectivului de investiții. Durata lucrărilor nu poate depăși 12 luni și trebuie finalizate până pe 14 decembrie 2024.

Garanția pentru lucrări va fi valabilă timp de 5 ani de la finalizarea acestora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008292 (s)