News Flash:

Parteneriat între administrație și mediul universitar

Politehnica Timișoara va primi două terenuri, la Baza 2, unde va construi o parcare supraterană

23 Iunie 2023
292 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara intenționează să acorde, în mod gratuit, Universității Politehnica Timișoara două terenuri situate în zona Bazei Sportive nr. 2, în vederea amenajării unei parcări supraterane. Aceste terenuri sunt situate la adresa strada prof.dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4 și au o suprafață totală de 3.271 mp.

Proiectul de hotărâre privind acordarea dreptului de folosință gratuită a terenurilor Universității Politehnica de pe strada Prof. dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4 va fi supus votului consilierilor locali în cadrul următoarei ședințe.

Universitatea Politehnica va beneficia de dreptul de folosință gratuită asupra acestor terenuri pe perioada în care există Baza Sportivă nr. 2. Solicitarea de a primi cele două terenuri a fost făcută de către instituție în scopul construirii unei parcări supraterane, necesare pentru gestionarea mai eficientă a traficului și pentru a oferi suficiente locuri de parcare în zona sălii polivalente, în special în perioadele în care se desfășoară competiții sportive.

Primarul Timișoarei menționează că acest proiect reprezintă un parteneriat între cele două instituții.

”Este un nou parteneriat între administrație și mediul universitar pentru dezvoltarea infrastructurii orașului. Rezolvăm astfel nevoia de locuri de parcare în zona Podeanu, mai ales în perspectiva viitoarei săli polivalente, care va găzdui competiții sportive”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005941 (s)