News Flash:

Sedinta de Consiliu Judedean la Timis. Care este ordinea de zi?

17 Noiembrie 2022
260 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Judetean Timiss

Consiliul Judetean Timis se convoaca in sedinta ordinara, care se va desfasura cu prezenta fizica, in Sala Multifunctionala a Palatului Administrativ, in data de 24  noiembrie, ora 10:00, cu urmatoarea ordine de zi:
1.    Proiect de hotarare privind actualizarea datelor tehnice ale bunului imobil inscris in Cartea Funciara nr. 417002, localitatea Timisoara, aflat in proprietatea publica a Judetului Timis si administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
2.    Proiect de hotarare privind aprobarea Organigramei si Statului de functii ale societatii Service Cons Prest S.R.L.
3.    Proiect de hotarare privind aprobarea acceptarii ofertei de donatie a imobilului situat in Grosi, nr. 33 1/2, inscris in Cartea funciara nr. 407048, Margina.
4.    Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii unor terenuri aflate in domeniul public al Judetului Timis si administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
5.    Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al Comunei Ohaba Lunga, in domeniul public al Judetului Timis. 
6.    Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al Comunei Victor Vlad Delamarina in domeniul public al Judetului Timis. 
7.    Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile din domeniul public al Comunei Sag in domeniul public al Judetului Timis.
8.    Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile din domeniul public al Comunei Sanmihaiu Roman in domeniul public al Judetului Timis.
9.    Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui bun imobil, din domeniul public al Comunei Biled in domeniul public al Judetului Timis.
10.    Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al Comunei Iecea Mare in domeniul public al Judetului Timis.
11.    Proiect de hotarare privind actualizarea datelor tehnice ale bunului imobil inscris in Cartea Funciara nr. 438731, Timisoara, aflat in proprietatea publica a Judetului Timis si administrarea Consiliului Judetean Timis.
12.    Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de colaborare intre Judetul Timis, prin Consiliul Judetean Timis si Ministerul Afacerilor Interne, prin Agentia Nationala Antidrog.
13.    Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita a unor echipamente de protectie/preventie catre unitatile de invatamant special finantate din bugetul Judetului Timis.
14.    Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de investitie publica „Reabilitare si consolidare Sala de sport a Liceului Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu”.
15.    Proiect de hotarare privind completarea Anexei nr. 4 la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 206/28.10.2016 privind aprobarea darii in administrare a unor bunuri imobile aflate in domeniul public al Judetului Timis, catre unele institutii publice de interes judetean.
16.    Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii si actualizarii datelor tehnice ale unor imobile aflate in domeniul public al Judetului Timis si administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
17.    Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 136/27.08.2020 privind aprobarea infiintarii pe langa Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis a echipei intersectoriale in domeniul prevenirii si combaterii violentei domestice, cu rol consultativ.
18.    Intrebari, interpelari, informari.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006057 (s)