News Flash:

Atenție!

Se oprește apa caldă și apa rece pe unele străzi din Timișoara

28 August 2023
190 Vizualizari | 0 Comentarii


Datorită notificării primite de la AQUATIM SA cu privire la desfășurarea unor lucrări de conectare a conductelor, furnizarea apei calde de consum și a apei reci de hidrofor la punctul termic 26 va fi întreruptă începând de astăzi (luni, 28 august 2023) de la ora 22:00 până mâine dimineață (marți, 29 august 2023) la ora 08:00. Acest lucru va afecta consumatorii din zona cuprinsă între următoarele străzi: Miresei, Calea Sever Bocu, Calea Aradului, Calea Torontalului, Biserica Agape, BCR, Asirom și Cowork Timișoara, în total 44 de branșamente.

De asemenea, pentru a putea efectua lucrări legate de proiectul "Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecție a mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II", va trebui să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de marți, 29 august 2023, de la ora 08:00 până la ora 18:00, la următoarele puncte termice: 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, STPT, Aquatim - sediul secundar de pe strada Baader și Clinica de Boli Infecțioase Victor Babeș. Această situație va afecta consumatorii care sunt conectați la străzile: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogălniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei - în total 204 de branșamente vor fi afectate.

Dorim să subliniem că, după finalizarea lucrărilor, este posibil să apară o ușoară tulbureală a apei pentru o perioadă scurtă de timp. În acest sens, vă recomandăm să evitați utilizarea apei în activitățile casnice până când aceasta se va limpezi complet. De asemenea, vă rugăm să luați măsuri pentru a stoca suficiente cantități de apă pentru a vă acoperi nevoile în timpul perioadei menționate.

„Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!” precizează specialiștii Colterm.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007545 (s)