News Flash:

Atenție!

Săptămâna viitoare vor avea loc lucrări la rețelele Aquatim, la intersecția dintre Calea Aradului și strada Amurgului

25 August 2023
200 Vizualizari | 0 Comentarii


Începând de luni, 28 august, de la ora 22, până marți, 29 august, la ora 8, se va efectua o lucrare de cuplare pe conducta de diametru DN 400 la intersecția dintre Calea Aradului și strada Amurgului. Această acțiune face parte din proiectul „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”. Pe parcursul acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă în zona delimitată de Calea Sever Bocu și Calea Aradului până la strada Amurgului, inclusiv centrul comercial Iulius Mall. De asemenea, va fi afectată furnizarea de apă pe strada Miresei, Calea Torontalului între Calea Circumvalațiunii și strada Timiș, în zona Punctului Termic 26, precum și în apropierea Bisericii Agape, BCR, Asirom și Cowork.

În aceeași perioadă, presiunea apei va fi redusă la etajele 3, 4 și 5 pe Calea Aradului, în zona delimitată de străzile Dr. Grigore T. Popa, Armoniei, Ion Barbu și Marginii. De asemenea, vor fi afectate zonele din jurul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”, Liceului Tehnologic Agricol „Petru Botiș”, Hornbach, Auchan, Altex, Selgros, Decathlon, Ikea, Centrului medical Regina Maria, Penny, Carrefour, Dacia Service, Romstal, Lidl, Petrom, reprezentanței Mercedes, OMV, MOL și restaurantului Tinecz.

În ziua de marți, 29 august, în intervalul orar 8-15, se va efectua o conectare a conductelor la intersecția străzilor Apateu și Batania. Pe parcursul acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Batania, Virgiliu, Torac, Câmpului, Apateu, Pindului, Dumbrava Roșie, Bitolia, Țiblesului și Energiei.

După reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Având în vedere că această întrerupere va fi de scurtă durată, li se recomandă consumatorilor să evite utilizarea apei în scopuri casnice până când aceasta se limpezește complet. Totodată, se sugerează ca oamenii să stocheze o cantitate suficientă de apă pentru acoperirea nevoilor lor pe durata perioadei menționate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005880 (s)