News Flash:

Se caută constructor!

Primăria Timișoara a lansat licitația privind executarea lucrărilor suplimentare de la Clinica ORL Timișoara

24 August 2023
175 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru finalizarea proiectului "Reabilitarea, extinderea și dotarea infrastructurii Ambulatoriului O.R.L din cadrul Spitalului Municipal Timișoara", sunt necesare lucrări adiționale.

Primăria Timișoara a inițiat procesul de licitație pentru selecția unui constructor, cu un buget de pornire de 1,7 milioane de lei. Conform informațiilor disponibile pe platforma de achiziții publice, costurile pentru aceste lucrări vor fi suportate prin intermediul Programului Operațional Regional.

Printre sarcinile adiționale care trebuie realizate se numără refacerea trotuarelor și instalarea sistemului de alarmă pentru incendii.

„În cadrul proiectului întocmit de către ATELIERUL ARHITEXT SRL sunt descrise caracteristicile tehnice ale investiției și lucrările suplimentare necesare a fi achiziționate. Astfel aceeste lucrări suplimentare cuprind: lucrări amenajare a terenului (demolare imprejmuire, demolare soproane si magazii, demolare platforme, demolare magazie de oxygen, lucrari de refacere trotuare si platforme), lucrari de refacerea mediului si aducerea la starea initiala (pregatire teren si semanare gazon), lucrari de arhitectura (termoizolatii fatade, finisaje interioare: tencuieli, zugraveli, placari ceramice, pardoseli), lucrari de rezistenta (sapaturi, remedieri locale pereti), lucrari la instalatii sanitare (obiecte sanitare, conducte si armaturi, canalizare, radiatoare), instalatii electrice (iluminat, prize), lucrari la instalatii de detectie si semnalizare incendiu, lucrări la instalatii de curenti slabi (instalaţii TVCI, instalatii telefonie, instalatii TV, instalatii voce-date), instalația de fluide medicale precum și lucrări și utilaje pentru instalația de fluide medicale”, se precizează în fișa de date a licitației.

Companiile interesate au posibilitatea să se înregistreze pentru participarea la licitație până la data de 31 august. Extinderea Clinicii ORL Timișoara a fost inițiată anul trecut, iar autoritățile se angajează să finalizeze proiectul în cursul acestui an. Proiectul vizează construirea și echiparea unei clădiri cu patru etaje. În momentul în care au fost inițiate lucrările, estimările inițiale pentru costuri erau de 7,5 milioane de lei. Cu toate acestea, în prezent, valoarea proiectului ar putea depăși 9 milioane de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)