News Flash:

Scolile primesc 46 milioane lei din TVA, pentru salarii, sporuri si restantele castigate in instanta

27 Noiembrie 2013
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
Unităţile de învăţământ preuniversitar de stat finanţate din bugetele locale vor primi 46 milioane lei din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, pentru plata salariilor şi sporurilor (41 milioane lei) şi achitarea salariilor restante câştigate în instanţă (5 milioane lei). Alocarea sumelor a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului.

"Se repartizează pe judeţe şi la nivelul municipiului Bucureşti suma totală de 46 mii lei (46 milioane lei-n.r.), din care 41.000 mii lei pentru plata salariilor, sporurilor, indemnizaţiilor şi altor drepturi salariale în bani stabilite prin lege şi pentru plata contribuţiilor aferente acestora, iar 5.000 mii lei pentru plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială personalului din învăţământului preuniversitar de stat", transmite Guvernul într-un comunicat.

Executivul a decis totodată repartizarea pe judeţe a un milion de lei pentru plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilită în favoarea personalului din unităţile de învăţământ special. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007305 (s)