News Flash:

Garda de mediu a amendat Primaria Timisoara pentru taierile ilegale de copaci

27 Noiembrie 2013
1278 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a fost amendată de Garda de Mediu pentru că a defrișat Piața Bălcescu din oraș. Zeci de copaci și arbuști au dispărut din piață, la ordinul primarului care a dorit să reorganizeze circulația în zonă.

Garda de Mediu a stabilit că tăierile de copaci din Piața Bălcescu au fost ilegale. Reprezentanţii municipalităţii s-au ales cu o amendă de cel puţin 50.000 de lei pentru că au lăsat piaţa fără nici măcar un singur pom. Garda de Mediu Timiş, în urma unui control, a decis să sancţioneze Primăria Timişoara cu o amendă cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de lei.
Potrivit Marianei Lorinczi, şefa Gărzii de Mediu Timiş, o parte din pomii din Piaţa Bălcescu au fost tăiaţi fără justificare. „Primăria Timişoara nu taie copacii chiar de capul ei. A fost un control pe care l-am realizat în urma sesizărilor primite şi s-au dat amenzi pentru defrişări ilegale în acest şantier”, ne-a spus Mariana Lorinczi. În prezent Garda de Mediu analizează şi documentele care au stat la baza tăierilor de copaci din Piaţa Libertăţii, iar dacă și acestea se dovedesc a fi nejustificate, primăria va fi, din nou, amendată.


Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010097 (s)