News Flash:

INFOTRAFIC: Circulatia se desfasoară normal pe drumuri si autostrazi

27 Noiembrie 2013
2013 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe DN67C Novaci - Rânca în judeţul Gorj s-a acţionat în cursul nopţii cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant, însă din cauza viscolului, între kilometrii 20 şi 34, partea carosabilă este acoperită cu un strat subţire de zăpadă.

Pe DN67C - Transalpina nu au fost finalizate lucrările de modernizare, iar pe tronsonul Rânca - Obârşia Lotrului drumul nu a fost deschis circulaţiei publice. În consecinţă, pe acest tronson nu se acţionează cu utilaje de deszăpezire. Conducătorii auto sunt atenţionaţi că au obligaţia să respecte semnificaţia indicatoarelor care interzic accesul pe această porţiune de drum.

DN7C - Transfăgărăşan este închis în perioada 1 noiembrie 2013 - 30 iunie 2014 de la Piscu Negru-judeţul Argeş până la cabana Bâlea Cascadă-judeţul Sibiu. În judeţul Argeş rămân deschise tronsoanele Bascov-Piscu Negru, iar în judeţul Sibiu cabana Bâlea Cascadă-intersecţia cu DN1-zona Cârţişoara. Pe tronsoanele deschise circulaţie s-a acţionat cu utilaje de deszăpezire.

Şi miercuri în intervalul orar 09.00-15.00 circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se va opri pentru intervale de aproximativ 20 de minute în zona Medgidia-Cernavodă, pe ambele sensuri, în vederea efectuării unor lucrări de înlocuire a unor cabluri de înaltă tensiune.

Poliţiştii rutieri le reamintesc conducătorilor auto că au obligaţia ca pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei să echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă. Amenda pentru conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă este prevăzută la clasa a IV-a de sancţiuni de la 9 la 20 puncte-amendă, însemnând de la 720 la 1.600 de lei şi este însoţită de măsura reţinerii certificatului de înmatriculare. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008599 (s)