News Flash:

Meci în deplasare

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va juca cu CSM Oradea, în play-off

12 Aprilie 2023
405 Vizualizari | 0 Comentarii

La cinci zile după ultimul meci din faza Top 10, echipa de baschet Leii din Banat va juca prima partidă din play-off. SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, clasată pe locul al optulea, se va întâlni cu CSM Oradea, echipa care a ocupat primul loc în clasament.

Meciurile se vor desfășura în sistemul "trei din cinci", cu două meciuri la Oradea (pe 12 și 14 aprilie), urmate de două meciuri la Timișoara (pe 18 și 20 aprilie) și, în caz de egalitate, un meci decisiv în Oradea, pe 23 aprilie.

Echipa s-a calificat vineri după ce a învins echipa din Pitești cu 99-89 și după ce Rapid a învins Dinamo, conform declarațiilor pivotului Igor Kesar: „Înainte de toate, am știut să jucăm ca o echipă, am făcut tot ceea ce a depins de noi, fiecare jucător a fost la un nivel de joc ridicat și extrem de concentrat în jocul cu Pitești. Ne-am făcut treaba foarte bine, am învins, ne-a ajutat și rezultatul de la București și iată-ne calificați. Lucrurile merg bine pentru noi”.

În prima parte a campionatului, Timișoara și Oradea au fost în aceeași conferință, conferința B, unde au ocupat primele două locuri. La data de 16 octombrie, echipa din Timișoara a câștigat cu scorul de 77-73 în fața celor din Oradea, pe teren propriu, iar la data de 28 decembrie, bihorenii s-au revanșat cu un scor categoric de 89-66, în sala de acasă.

Pivotul Igor Kesar, care este și coșgheterul echipei cu o medie de 15.3 puncte pe meci, a vorbit despre reîntâlnirea cu bihorenii, prima partidă urmând să aibă loc miercuri, 12 aprilie, la ora 20:00, în Oradea Arena. În cele mai recente trei partide, Igor Kesar a reușit să adune 71 de puncte și 15 recuperări:  „Suntem nerăbdători să începem play-off-ul, iar odată ajunși aici sper că vom găsim din nou resursele de a juca la nivel înalt. Va fi dificil, pentru că au avantajul unui meci în plus pe teren propriu și alcătuiesc o echipă valoroasă. Evoluțiile bune pleacă de la ceea ce faci la antrenamente, iar Djokovic și cu mine am avut cifre bune în ultima perioadă, dar mulți dintre noi s-au evidențiat de-a lungul sezonului. Important acum este ca toți să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în continuare”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007663 (s)