News Flash:

Schimbari importante la tichetele de masa. Toti cei care beneficiaza de ele trebuie sa stie asta

18 Aprilie 2022
383 Vizualizari | 0 Comentarii
tichete

Cei care s-au vaccinat cu schema completa pana la data de 14 aprilie si nu au primit inca tichetele de masa in valoare de 100 de lei, le vor primi sub forma unui card de tichete, similar cu un card de debit. Tot sub forma de card vor fi acordate si tichetele de masa care se dau in mod uzual celor care doneaza sange.

Desi majoritatea angajatorilor care acorda angajatilor tichete de masa au optat deja pentru oferirea lor pe card, se pare ca si statul roman va acorda tichete de masa sub aceeasi forma, pe card. ”OUG 44/2022 introduce posibilitatea de acordare a tichetelor de masa pentru donare sau schema completa de vaccinare impotriva COVID-19 doar sub forma electronica, pe card, in locul tichetelor pe hartie. Aceasta masura a fost luata pentru a se alinia la schimbarile aparute din 1 februarie in privinta emiterii tichetelor de valoare, reguli ce se regasesc in Legea 165/2018 privind acordarea biletele de valoare.”, conform Avocatnet.ro.

Cine se vaccineaza cu schema completa dupa 14 aprilie nu mai beneficiaza de tichete de masa, conform unor schimbari mentionate in aceeasi ordonanta citata mai sus. In privinta donarii de sange, tichete de masa sunt in valoare de 60 de lei la aceasta ora si vor fi oferite donatorilor de acum inainte doar pe card, cu mentiunea ca respectivul card de tichete nu va avea numele persoanei care il foloseste inscriptionat pe el, informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008671 (s)