News Flash:

Ce a spus Dani Otil dupa ce Gabriela, sotia lui, l-a facut praf la „iUmor”. Modelul s-a legat si de Mihaela Radulescu

18 Aprilie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Prisacariu

Dani Otil a fost cel de-al patrulea jurat de la „iUmor”. Dani este mereu responsabil cu glumele in emisiunea matinala pe care o prezinta, dar nu credea ca pe scaunul de jurat va fi atat de greu. Dani a dat cu greu „like” concurentilor, semn ca experienta sa in televiziune l-a facut sa fie mult mai exigent.

Dani Otil a aflat pe propria lui piele ca nu trebuie sa te pui cu sotia. Gabriela a fost una dintre invitatele producatorilor de la „iUmor” sa il ia la „roast” pe sotul ei. Desi pana acum nu a mai vorbit in public, Gabriela s-a descurcat foarte bine, ba chiar s-a legat de cele mai sensibile subiecte din viata lui Dani. Nu avea cum sa scape nici idila pe care prezentatorul a avut-o cu Mihaela Radulescu. Gabriela a numit-o „bunica lui Dani”, sublinind, inca o data, diferenta de varsta dintre el si diva de Monaco. Pentru aceste intepaturi, Gabriela a primit din partea fanilor multe replici dure, dar se pare ca pe Dani nu l-au deranjat vorbele sotiei sale. Ba mai mult, acesta stia ca sotia lui va urca pe scena, dar nu a vrut sa stie deloc ce text i-a pregatit.

”Puteam sa vad textul inainte, dar m-am abtinut. Gabriela putea sa balbaie, sa rateze macar un punchline, pt ca nu a vorbit in viata ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasa.Se puteau intampla multe... Si totusi...Am ramas impresionat. Nu zic mai mult. Toata lumea stie ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente... Daaaaar..... ”, a scris Dani Otil pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)