News Flash:

Natasha Raab, cunoscuta „coana Chiva” sufera de o boala cumplita. „Nu mai pot merge deloc, stau numai in pat”

18 Aprilie 2022
712 Vizualizari | 0 Comentarii
Natasa Raab

Cunoscuta actrita din telenovele romanesti, Natasa Raab nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Starea de sanatate a acesteia este in piuneze dupa ce a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Natasa Raab a incantat ani la rand fanii cu rolurile ei. De ceva timp incoace, aceasta era vazuta frecvent la televizor in reclamele de la Covalact. Fanii nu s-au intrebat niciodata ce mai face, pentru ca spotul este destul de frecvent difuzat, dar actrita nu este in cea mai buna forma a sa. Aceasta a fost diagnosticata cu Parkinson, iar boala ii da batai de cap in fiecare zi. Natasa sta la pat de cateva luni si a gasit o persoana care sa aiba grija de ea in zilele in care se simte foarte rau.

‘’Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Imi tremura picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paste linistit!”, a supus actrita in cadrul interviului.

Doamna Viki este femeia care are grija de ea si care s-a gandit ca in perioada sarbatorilor pascale sa o ia pe Natasa acasa la ea sa nu se simta singura.

’Natasa nu poate merge, nu-si controleaza mersul, dar mananca singura, iar mintea ii merge. Uneori vorbeste mai greu, alteori e mai bine. Este si profesoara de dictie, asa ca singura isi face exercitiile de vorbire. Acum ne aflam la mine la tara, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Pastele. Acolo era mai greu, aici ma mai ajuta sotul meu. Natasa ia cam 5 medicamente zilnic, dupa ce a fost diagnosticata cu Parkinson atipic, boala care evolueaza incet. Are si un carucior medical, cu care se deplaseaza, dar si un pat medical, adaptat nevoilor dansei. S-a descurcat singura, pana anul trecut, dar, in timp, n-a mai putut merge, trebuie sustinuta. Intern, este insa bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea sa o retina frumoasa, asa cum era cand juca in filme”, a spus aceasta pentru Ego.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006486 (s)