News Flash:

Cum reuseste Monica Anghel sa se mentina in forma dupa ce a slabit 30 de kilograme. „Covrigii sunt slabiciunea mea”

18 Aprilie 2022
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica Anghel

Monica Anghel este de nerecunoscut. Artista s-a transaformat radical in ultima perioada si nu se va lasa pana cand nu va ajunge la dimensiunile dorite. Monica a topit kilogramele ca prin minune si, desi pentru unii asta pare cea mai grea parte, se pare ca cea mai grea partea este aceea in care trebuie sa se mentina. 

Monica Anghel face parte din categoria vedetelor care au ales drumul mai greu, dar sigur spre topirea kilogramelor. Aceasta a fost hotarata inca de la inceputul progresului ce vrea sa faca si la ce rezultate vrea sa ajunga si nu s-a abatut de la plan, desi tentatiile au fost mereu prezente la tot pasul. Monica nu are o reteta sigura care sa garanteze si pentru alte persoane, dar, cel putin, in cazul ei, a functionat de minune disciplina alimentara si sportul. Artista crede ca este foarte important ca psihicul sa fie adaptat situatiei si sa fie educat si focusat spre obtinerea rezultatelor dorite.

„In perioada de pandemie am mai pus putin, dar am dat jos. Am foarte multa grija la ce mananc, la tot. Mananc carne slaba, nu mananc prajit. ,De cel putin trei ori pe saptamana merg la sala. La sala fac ce stiu eu ca am voie sa fac. Lucrez, iar cand nu merg la sala cu Aviv, fac exercitii acasa. O zi pe saptamana nu fac, de obicei duminica sau lunea', a declarat Monica Anghel in cadrul unei emisiuni TV.

Desi arata mai bine ca niciodata, Monica nu se va opri aici, ci are de gand sa continue cu asta, mai ales ca acum a devenit mai mult un stil de viata decat o dieta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006855 (s)