News Flash:

De ce s-a despartit Jorge de Alina Laufer. „Am plecat de acasa, mi-am luat un geamantan”

18 Aprilie 2022
625 Vizualizari | 0 Comentarii
Jorge

Jorge si Alina Laufer au avut una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din showbizul autohton. Cei doi parea de nedespartit, dar, din pacate, fericirea nu a durat prea mult. Jorge si sotia lui s-au despartit intr-un mod amiabil si n-au deschis niciodata acest subiect, pana acum.

Jorge a fost mereu un tip asumat, mai ales acum cand a ajuns la nivelul unei maturitati depline. Artistul nu vorbeste prea des despre viata lui personala, dar, invitat la podcastul lui Catalin Maruta, nu avea cum sa nu fie transparent cu cei care il urmaresc. Asa cum era de asteptat, unul dintre subiectele care s-a aflat pe lista lui Catalin cu intrebari a fost cel legat de mariajul artistului cu Alina. 

Pentru prima data, Jorge a dat cartile pe fata si a recunoscut ca vinovati pentru separarea lui de sotia sa au fost parintii Alinei care locuiau cu ei in curte. La un moment dat, Jorge i-a propus Alinei sa se mute undeva unde sa fie doar ei doi, dar fara succes. Satul sa mai suporte situatia data, aceasta si-a facut pur si simplu bagajul, a plecat la Constanta si nu s-a mai intors. 

„N-a functionat. O relatie, o familie trebuie sa fie sot, sotie, si parintii, doar pana in momentul in care sotul si sotia au un copil. In momentul in care sotul si sotia au un copil, nu mai poti sa stai cu bunicii in casa. Chiar daca sunt in aceeasi curte, nu mai poti. 

Adica e o chestie de energie a familiei, mai ales daca poti, de ce sa nu stai singur. Stateam si cu parintii ei si era destul de greu la un moment dat. Imi doream sa fim doar noi si copilul. Nu aveam deloc sustinere pe partea artistica, mereu imi spuneau: ‘Fa si tu ceva serios!’
Imi cer scuze ca spun asta, ii respect foarte mult si le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine, dar asta-i adevarul. Sa fiu sincer, eram un pusti care a venit din Constanta si ei m-au primit la ei in casa, sa fim seriosi acum, oamenii mi-au dat tot.”, a explicat Jorge in podcast-ul Acasa la Maruta.

“Dar la un moment dat, poate si din dorinta mea de a fi pe picioarele mele si de a nu mai sta asa, in acelasi papuc, mi-am dorit sa plec. Si daca Alina n-a vrut sa vina cu mine, eu am plecat, pur si simplu.

Am plecat de acasa, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Karina (n.r. fiica lui Jorge si a Alinei). Eu am stiut ca in casa aia nu o sa ma mai intorc niciodata. I-am spus ca plec la mama in Constanta si acolo am ramas.

Ea ma ducea mereu cu zaharelul ca o sa ne mutam, cautam, culmea, am cautat si in complexul in care stau acum. Asa a fost atunci.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004186 (s)