News Flash:

Andreea Marin, „calita” dur de Lazarov. Vedeta a muncit multe luni fara sa primeasca un salariu

18 Aprilie 2022
327 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin a scris istorie cu emisiunea „Surprize, surprizde” Desi multi au cunoscut-o atunci, cand era in apogeul carierei sale, viata profesionala a Andreei Marin nu a fost niciodata usoara, ba chiar la inceput a avut de indurat conditii vitrege.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare tv din toata istoria televiziunii. Andreea s-a implicat in numeroase proiecte, nu doar in cele de tv, iar asta i-a adus notorietate, dar si apreciere din partea fanilor. Acum, Andreea este un adevat model pentru toti cei din jurul ei si nu este de mirare ca a decis sa transmita si generatiilor viitoare din cunostiintele ei. Ceea ce nu multa lume stie este faptul ca aceasta a fost supusa unor termeni foarte duri inainte sa primeasca pe mana cel mai ambitios proiect al TVR-ului.

Andreea Marin a inceput sa fie populara odata cu emisiunea ”Surprize, surprize” si asa si-a castigat porecla de ”zana surprizelor”. Andreea a s-a pliat perfect pe formatul emisiunii si, dupa ce a decis sa plece de la TVR, producatorii nu au vrut sa mai continue emisiunea fara ea in ipostaza de prezentator. Abia acum, Andreea a decis sa vorbeasca despre cat de dur a fost inceputul ei la TVR si cine a ajutat-o sa ajunga omul de azi. 

„Am inceput acceptand faptul ca nu putem fi de la inceput platiti cum visam. Valeriu Lazarov mi-a spus foarte clar, asta mi s-a spus si la postul de televiziune unde lucram, nu eram platita decat cu jumatate de norma, puteam sa-mi iau doar o sticla mare de suc si plateam in fiecare zi taxi-ul, de la caminul facultatii pana la Televiziune si inapoi, pentru ca voiam sa merg pe tocuri, ca sa fiu eleganta. Doar pentru atat imi ajungea salariul, in rest ma ajuta tatal meu, dar putin. 

Mai tarziu, cand am ajuns la Lazarov, dupa multi ani de televiziune, facusem televiziune la stiri, fusesem corespondent la Premiile Oscar, Lazarov mi-a spus: ,,In primele luni nu esti platita, vreau sa te vad ca vii cu entuziasm la serviciu fara sa fii platita. Vei primi o scoala de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani sa o platesti." S-au dovedit a fi adevaruri extraordinare.”, a spus Andreea Marin. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007119 (s)