News Flash:

Speak a dat de pamant cu cei care il critica ca nu se aseaza la casa lui. „O sa stau in chirie toata viata. Care e problema?”

24 Decembrie 2021
335 Vizualizari | 0 Comentarii
Speak

Speak si Stefania sunt impreuna de mai bine de patru ani. Cei doi se inteleg de minune si toata lumea ii intreaba cand au de gand sa se casatoreasca. Speak a spus de multe ori ca atat el, cat si Stefania sunt foarte concentrati pe partea profesionala. Celor doi le merge mai bine ca niciodata, mai ales dupa ce s-au intors din “Asia Express” si dupa ce au bifat mai multe proiecte la Antena 1.  

Speak a fost intrebat de multe ori de ce nu se muta la casa lui, mai ales ca bugetul lui i-ar permite oricand sa faca asta. Artistul nu a vrut sa intre prea mult in acest subiect, dar i-a asigurat pe toti ca are motivele lui pentru care nu face asta. Speak nu ii blameaza pe cei care au facut deja pasul asta, dar el considera ca nu este o alegere inteleapta sa blochezi sume mari de bani pentru o astfel de achizitie. In plus, atat el, cat si Stefania au proiecte care necesita multa deplasare, asa ca pentru ei cea mai comoda alegere este chiria. 

„Ne-am mutat si nu mai intra nimeni acum. Dar da… am fost in situatia in care au intrat. Nu era modesta casa unde ne mutasem. Ne mutasem intr-o casa foarte mare, pentru ca aveam nevoie de mult spatiu si ne-a prins pandemia acolo. Aveam loc de studio, casa avea vreo 430 de mp. Ma trezeam cu oameni in curte. La un moment dat in jurul meu s-au spart sase case, in aceeasi seara, cu oameni in interior. Am avut cu Politia, detectivi, imagini de pe camera. Acum m-am mutat in Baneasa la apartament. Toata viata (n.r. – vrea sa stea cu chirie). De ce sa nu?! Nu blochez niciodata sume din astea mari de bani”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006276 (s)