News Flash:

Rihanna tuna si fulgera de nervi. Artista a descoperit ca o prietena de-ale ei o copiaza de cand este gravida

6 Mai 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna 1

Rihanna ar trebui sa primeasca premiul pentru cea mai sexy graviduta. Artista a demonstrat ca poate fi fashion si cu cateva kilograme in plus si cu bebelusul la purtator si nu este de mirare ca a inspirat mii de mamici sa ii urmeze exemplul.

Rihanna este una dintre cele mai curajoase gravidute din intreaga lume. Vedeta nu a incercat deloc sa isi ascunda burtica pe perioada sarcinii, ci din contra. Riri s-a expus mai mult ca niciodata si a creat un adevarat trend in randul femeilor insarcinate. Artista si-a studiat cu mare atentie fiecare aparitie si a justificat de ce a ales sa poate haine atat de sexy.

„Moda a fost mereu una dintre pasiunile mele. Era de asteptat sa definesc si un stil al femeilor insarcinate. Nu imi place sa ma simt inconfortabil in hainele pe care le port. Cand am aflat ca sunt insarcinata, deja mi-am spus ca nu voi cumpara haine de la sectiunea maternitate. Imi pare rau, dar este mult mai amuzant sa ma imbrac acum.

Nu voi lasa ca asta sa dispara doar din cauza faptului ca resimt anumite schimbari la nivelul corpului. Pana acum, toata sarcina este o calatorie uimitoare pentru mine. Ma bucur de ea ca atare de la o saptamana la alta. Mereu apare ceva nou, iar asta ma incanta foarte tare.”, a declarat Riri pentru Vogue.

Acum, Rihanna este copiata de stilista preferata a vedetelor de peste Ocean. Sita Abellan este cea care poate fi numita „sora” artistei, mai ales ca felul in care pozezaza nu este deloc diferit. Sita are 29 de ani, iar peste cateva saptamani va aduce pe lume primul ei copil. Rihanna nu se supara, mai ales ca stilista este prietena ei si a ajutat-o de fiecare data cand a avut nevoie. Ba chiar a aparut si in videoclipul „Bitch better have my money”. Tare, nu?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008060 (s)